Valentijn

Valentijn komt eraan. De tijd waar koppels hun liefde voor elkaar uiten, de dag waarop ze het liefste de hele dag samen zijn en genieten van elkaar. Wat past daar nu beter bij dan een diner bij kaarslicht en wellness?

  • Romantisch diner bij kaarslicht bij Le Vieux Château
  • Overnachting met ontbijt
  • 2u30 wellness

Natuurlijk uit jij je liefde voor je partner elke dag. Maar Valentijn maakt het nog specialer. Verras je geliefde met een romantisch verblijf in onze B&B. De avond start aan tafel bij Le Vieux Château waar je bij kaarslicht diep in elkaars ogen kan staren terwijl je smaakpapillen overdonderd worden door het viergangenmenu*. Daarna keer je terug naar de B&B voor een nacht met zijn twee.

De volgende dag geniet je samen van een heerlijk ontbijt, om daarna 2u30 in de wellness te vertoeven. Lekker ontspannen en nog verliefder dan ervoor keren jullie huiswaarts.

Bestel nu je cadeaubon voor dit Valentijnsarrangement en verras je geliefde op 14 februari! Mail naar cindy@ladouceurdelamiclette.beof bel 0479 08 34 47.

Prijzenplaatje van dit heerlijke arrangement?

€ 300 Overnachting met ontbijt & 2u30 wellness voor 2 personen
€ 102  Viergangenmenu voor 2 personen (ter plaatse afrekenen)

* Dranken niet inbegrepen. Prijzen van menu kunnen schommelen naargelang de seizoenen. Bekijk www.levieuxchateau.be voor de exacte prijs of een ander menu.